Vattenprov Uppsala

Kontinuerlig kontroll av ditt dricksvatten är av största vikt för ditt välmående. Med hjälp av våra anpassade rekommendationer, grundade på noggranna vattenanalyser, får du en ökad förståelse för vattnets kvalitet. Ta första steget mot renare vatten och beställ ett vattenprov i Uppsala av oss idag.
Image

Hur vattenanalyser i Uppsala bevarar din hälsa

Att säkerställa kvaliteten på ditt dricksvatten är av högsta prioritet för din hälsa och välbefinnande. I Uppsala erbjuder vi tjänster för både vattenprov och vattenanalyser, vilka är särskilt utformade för dig med egen brunn. Genom regelbundna analyser säkerställer vi att ditt vatten är fritt från skadliga ämnen och bakterier, vilket ger dig en känsla av trygghet och främjar din hälsa.

Våra tjänster för vattenanalys i Uppsala hjälper dig att identifiera allt från kemikalier och metaller till mikroorganismer i ditt dricksvatten. Genom att använda den senaste tekniken och vår expertis kan vi leverera exakta och pålitliga resultat. Det ger dig möjlighet att vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa renheten i ditt vatten.

Image

Uppfyll standarder med rätt vattenfilter i Uppsala

Resultaten från vattenanalysen är avgörande för både privatpersoner och företag för att identifiera och hantera potentiella risker med vattenförsörjning. Dessutom är ett vattenprov och en vattenanalys nödvändigt för att bekräfta att ett vattenreningssystem fungerar korrekt och uppfyller de aktuella standarderna och normerna.

Vid ett vattenprov kan du fastställa om ditt vatten är lämpligt för konsumtion och identifiera eventuella risker för skador på rörledningar. En individuell genomgång av resultaten säkerställer att du förstår hur ditt vatten påverkar ditt hushåll. Ett noggrant analyserat vattenprov kan förhindra skador och missfärgningar på ditt porslin och vitvaror samt garantera att ditt vatten är säkert för alla användningsområden. Beställ ditt vattenprov i Uppsala idag!

Image
Image

Vi hjälper dig att testa ditt vatten med vattenprov i Uppsala

Har du egen brunn? Vi hjälper er med vattenprover och skräddarsyr vattenrening just för er.

Vi arbetar med alla märken och alla olika vattenfilter – säljer, installerar och servar.

 • Gratis hembesök

 • Vattenanalys i laboratorium

 • Vattenfilter

Vi bjuder på en gratis labbanalys

Vi tycker det är viktigt att testa sitt dricksvatten. Därför bjuder vi på en gratis labbanalys i samband med att ni köper en rekommenderad filterlösning av oss om ni har problem med ert vatten som behöver åtgärdas.

 

Även om du inte har ett synligt eller märkbart problem så kan farliga ämnen gömmas och förändringar i vattnet kan skada både dig och ditt hem.

 

Vi hjälper er att tyda analysen och kommer med förslag på åtgärd om eventuella problem upptäcks.

 • Egen brunn – eget ansvar

  Som brunnsägare bör du ta prover på ditt dricksvatten regelbundet för att kunna nyttja det. Men många tar endast vattenprov på sitt dricksvatten om det finns en synlig förändring. De flesta problem finns dock där utan att du märker det.

 • Smak, lukt, färg

  Det räcker inte med att smaka, lukta och titta på ert vatten för att avgöra om brunnsvattnet är lämpligt dom just dricksvatten.

 • Små barn

  Har du små barn hemma? Då bör du vara extra nogrann med att göra vattenanalyser då barn är extra känsliga mot höga halter av vissa ämnen.

Image

När testade ni ert vatten senast?

Vi samarbetar och testar vattnet via det ackrediterade laboratoriumet Eurofins. Vi erbjuder ett enkelt och effektivt sätt att testa ditt vatten. Vårt prov ger dig snabbt svar om ditt vatten är säkert att dricka eller inte.

 

Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med ett PFAS-vattenprov.