Vattenprov Stockholm

Att upprätthålla regelbunden kontroll av ditt dricksvatten är av yttersta vikt för din hälsa och välbefinnande. Använd våra skräddarsydda råd, baserade på noggranna analyser av vattenkvaliteten och få en fördjupad insikt i vattnets tillstånd. Gör det första steget mot ett friskare vatten och beställ ett vattenprov i Stockholm från oss idag.
Image

Hur vattenanalyser i Stockholm bevarar din hälsa

Att garantera att dricksvattnet håller hög kvalitet är av avgörande betydelse för din hälsa och välbefinnande. Vi i Stockholm erbjuder en omfattande service för både vattenprovtagning och vattenanalyser, skräddarsydda särskilt för dig som använder en egen brunn. Genom regelbundna analyser ser vi till att ditt vatten är befriat från skadliga ämnen och bakterier, vilket ger dig en känsla av trygghet och främjar din hälsa.

Våra vattenanalystjänster i Stockholm är utformade för att upptäcka allt från kemikalier och metaller till mikroorganismer i ditt dricksvatten. Genom att använda den senaste tekniken och vår expertis kan vi leverera exakta och pålitliga resultat. Det ger dig möjlighet att vidta nödvändiga åtgärder för att säkerställa renheten i ditt vatten.

Image

Uppfyll standarder med rätt vattenfilter i Stockholm

Resultaten från vattenanalysen spelar en central roll för både privatpersoner och företag när det handlar om att upptäcka och hantera eventuella risker med vattenförsörjningen. Dessutom är det nödvändigt att genomföra vattenprov och analyser för att säkerställa att ett vattenreningssystem fungerar korrekt och uppfyller de aktuella standarderna och normerna.

Genom att ta ett vattenprov kan du fastställa om ditt vatten är lämpligt för konsumtion och identifiera potentiella risker för skador på rörledningar. En personlig genomgång av resultaten säkerställer att du förstår hur ditt vatten påverkar ditt hushåll. Ett noggrant analyserat vattenprov kan förhindra skador och missfärgningar på ditt porslin och dina vitvaror samt garantera att ditt vatten är säkert för alla användningsområden. Ta steget mot en tryggare vattenmiljö genom att beställa ditt vattenprov i Stockholm idag!

Image
Image

Vi hjälper dig att testa ditt vatten med vattenprov i Stockholm

Har du egen brunn? Vi hjälper er med vattenprover och skräddarsyr vattenrening just för er.

Vi arbetar med alla märken och alla olika vattenfilter – säljer, installerar och servar.

 • Gratis hembesök

 • Vattenanalys i laboratorium

 • Vattenfilter

Vi bjuder på en gratis labbanalys

Vi tycker det är viktigt att testa sitt dricksvatten. Därför bjuder vi på en gratis labbanalys i samband med att ni köper en rekommenderad filterlösning av oss om ni har problem med ert vatten som behöver åtgärdas.

 

Även om du inte har ett synligt eller märkbart problem så kan farliga ämnen gömmas och förändringar i vattnet kan skada både dig och ditt hem.

 

Vi hjälper er att tyda analysen och kommer med förslag på åtgärd om eventuella problem upptäcks.

 • Egen brunn – eget ansvar

  Som brunnsägare bör du ta prover på ditt dricksvatten regelbundet för att kunna nyttja det. Men många tar endast vattenprov på sitt dricksvatten om det finns en synlig förändring. De flesta problem finns dock där utan att du märker det.

 • Smak, lukt, färg

  Det räcker inte med att smaka, lukta och titta på ert vatten för att avgöra om brunnsvattnet är lämpligt dom just dricksvatten.

 • Små barn

  Har du små barn hemma? Då bör du vara extra nogrann med att göra vattenanalyser då barn är extra känsliga mot höga halter av vissa ämnen.

Image

När testade ni ert vatten senast?

Vi samarbetar och testar vattnet via det ackrediterade laboratoriumet Eurofins. Vi erbjuder ett enkelt och effektivt sätt att testa ditt vatten. Vårt prov ger dig snabbt svar om ditt vatten är säkert att dricka eller inte.

 

Hör av dig till oss om du vill ha hjälp med ett PFAS-vattenprov.